Γραφείο τελετών Μιχαήλ Παναγιώτου
Το γραφείο τελετών Μιχαήλ Παναγιώτου βρίσκεται στην περιοχή των Τρικάλων. Το γραφείο μας έχει εμπειρία 20 και πλέον ετών αποδεδειγμένης πείρας και εξειδίκευσης στη διοργάνωση πένθιμων τελετών.
Γραφείο τελετών παναγιώτου,γραφειο τελετων τρικαλα,τελετες τρικαλα,μνημόσυνα
15651
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15651,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default

Το γραφείο τελετών του Μιχαήλ Παναγιώτου

Την είσοδό μας στην 3 δεκαετία της επιχειρηματικής μας δραστηριοποίησης συνοδεύει η παρακαταθήκη των 20 και πλέον ετών αποδεδειγμένης πείρας και εξειδίκευσης στη διοργάνωση πένθιμων τελετών. 

Η επιχειρηματική μας δραστηριότητα ξεκίνησε στα Τρίκαλα σε ένα μικρό κατάστημα, αλλά η συνέπεια, η διακριτικότητα και ο επαγγελματισμός μας, στις δυσκολότερες στιγμές της ζωής των πελατών μας εκείνες της απώλειας αγαπημένων προσώπων, μας καθιέρωσαν γρήγορα στην κοινωνία της περιοχής μας.

Στη μέχρι σήμερα διαδρομή μας, κατορθώσαμε να δημιουργήσουμε και να προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών και προϊόντων, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, ώστε να συνοδέψετε τον εκλιπόντα στην τελευταία του κατοικία, με τις τιμές που του αρμόζουν.


H Αποστολή  μας

 Με σημείο αναφοράς και οδηγό την επαγγελματική μας φήμη, η δουλειά μας είναι να αναλαμβάνουμε και να διοργανώνουμε πένθιμες τελετές ακόμα και αποτεφρώσεις, σεβόμενοι τις θρησκευτικές και προσωπικές σας πεποιθήσεις, προσφέροντας όλο το σύνολο των απαιτούμενων υπηρεσιών και προϊόντων για την ταφή κάθε εκλιπόντος. Προσφέρουμε υπηρεσίες και προϊόντα άριστης  ποιότητας 24 ώρες το 24ωρο.


Η προσέγγισή μας

Πιστεύουμε ότι οι υπηρεσίες μας πρέπει να καλύπτουν και να υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών μας..

Η προσέγγιση του  γραφείου τελετών κ. Μιχαήλ Παναγιώτου πηγάζει από τον επαγγελματισμό και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της και του εκπαιδευμένου και έμπειρου προσωπικού μας  το οποίο φροντίζει για όλα έως και την τελευταία λεπτομέρεια, στις πλέον προσιτές τιμές, λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες της εποχής μας.


Η φιλοσοφία μας

Στο γραφείο τελετών του κ. Μιχαήλ Παναγιώτου τοποθετούμε στην κορυφή της εταιρικής μας φιλοσοφίας και νοοτροπίας το όφελος και την ικανοποίηση του πελάτη μας.
Η φιλοσοφία μας μαζί με την αποδεδειγμένη πείρα της εταιρίας μας κατευθύνουν να λειτουργούμε  τηρώντας υψηλά πρότυπα οργάνωσης και εξυπηρέτησης.


Η Ποιότητα μας

Η ποιότητα των υπηρεσιών μας και των προϊόντων μας  είναι αδιαπραγμάτευτα η καλύτερη.

Η φήμη μας ως γραφείου τελετών σταθερά προσανατολισμένου στην άριστη οργάνωση και εξυπηρέτηση και την υψηλότατη ποιότητα προϊόντων είναι το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο μας. 
Οι Αξίες μας.

  • Δεσμευόμαστε για ότι αναλαμβάνουμε
  • Ενεργούμε με ακεραιότητα και διακριτικότητα
  • Καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες των αξιότιμων πελατών μας.
  • Προσπαθούμε να ξεπερνούμε τις προσδοκίες των πελατών μας
  • Σεβόμαστε τα προσωπικά δεδομένα των πελατών  μας.